Start Verkoop event
De tijd vliegt en zeer binnenkort start de verkoop van het Verzetshof in Vriezenveen. Op 11 maart 2022 van 16:00 tot 18:00uur zal er een start verkoop event plaatsvinden aan de Verzetstraat 76, 7671GL in Vriezenveen. Tijdens dit evenement is het gehele verkoopteam van Het Verzetshof aanwezig om al uw vragen over het project te beantwoorden en kunt u alle verkoopstukken bekijken.
Naast dat u de verkoopstukken bij het event kan bekijken en meenemen zullen ook alle ingeschreven geinteresseerden alle verkoopstukken digitaal per mail ontvangen. Daarnaast zullen alle verkoopstukken vanaf de start verkoop te downloaden zijn op de website van Het Verzetshof. Vanaf 11 maart 2022 is de inschrijving officieel geopend en is het mogelijk om uw inschrijfformulier en eventuele financiële check in te leveren via info@verzetshof.nl of per post kunt u dit sturen naar KROON-BV, Stationsstraat 37, 7622LW Borne onder vermelding van “Verzetshof”.
Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. U ontvangt een bevestiging wanneer wij uw inschrijving succesvol hebben ontvangen. U heeft tot vrijdag 25 maart 15:00 uur de tijd om u in te schrijven.